NydiaLa fotbollströjor Georgianna

matchtröjor fotbollhuvudtränare med en uttalad Manchester City fotbollströja idé om kollektiv
En serie duds som chefer och fantasifulla överföringsförbindelser har varit Schalkes största problem i kombination med en ökänd miljö billiga fotbollströjor i styrelserummet. Ny idrottschef Christian Heidel, mannen som gav Jurgen Klopp och Thomas Tuchel sina respektive raster på Mainz 05 , kommer säkert att ge välbehövlig professionalism till rollen, men de nödvändiga reformerna kommer inte att ske över natten.
Heidel har etablerat ett helt nytt scouting-nätverk och satsat kraftigt på att uppgradera den daterade utbildningsplatsinfrastrukturen. Heidel anställde Markus Weinzierl, en huvudtränare med en uttalad idé om kollektiv taktik. Den 41-årige kommer att behöva mer tid, men som visat av en besvikelse på säsongen, med fem nederlag i sex matcher.
Christian Heidel har till uppgift att återuppliva och återställa Schalke men den här säsongen har varit hård hittills.
Det blir inte lätt att få ett ganska tekniskt och individualistiskt Schalke-lag för att jobba så hårt av bollen som FC Augsburg gjorde under Weinzierl. Om den relativt tysta tränaren verkligen kan skjuta upp sina spelare och smitta hela klubben billiga fotbollströjor med entusiasm för en ny Regimen – som Klopp kunde göra i Dortmund – återstår att se. Chanserna är att Schalke kommer att behöva lite längre för att verkligen rätta sitt skepp, särskilt i en ålder när andra lagslag är ständigt i fara för att förlora sina bästa spelare till den inhemska och internationella konkurrensen. Den hårda begåvade Leroy Sané, som säljs för 50 miljoner euro till Manchester City på sommaren, kommer inte att vara en del av sin revolution.
#

Leave a Reply