Royce sverige barn fodboldtrøjer DonnyKif

angrebne angrebneMourinho vil ikke gøre denne fejl
Knivene har været ude for John Terry, efter at han var blevet erstattet af Jose Mourinho for første gang i Premier League. Men Chelsea s problemer Brasilien vm trøje begyndte videre på banen – bare se på hvordan de blev oprettet. Ramires blev indsat til højre, ikke i centrum ved siden af ​​Nemanja Matic – hvor mange havde forudsagt at han ville starte for at forsvare forsvaret. Dette var noget, de blev dygtige i sidste sæson, især i de store spil, før de angrebne angrebne.
Mourinho vil ikke gøre denne fejl igen. På svagere hold, hvor Chelsea hog besiddelse, vil Fabregas løbe kampen foran forsvarsspillet. På topklasse sider er han en luksus i den position og skal flyttes videre fremad … eller til bænken.
Siden demontering af Manchester City tidligere i oktober, har Spurs gået ned til fire træk og et nederlag i alle konkurrencer – scoring kun tre mål i processen. Janssen kan kræve to af disse strejker, men kom heller ikke fra åbent spil. Han får chancer og ser ikke Brasilien vm trøje alt for kort på tillid, men det har ikke været tilfældigt for ham hos Spurs. Med Manchester City, Arsenal og Liverpool alle vindende, skal Spurs få Kane til at skyde igen så hurtigt som muligt.
Da Tottenham underskrev Vincent Janssen fra AZ, overvejede mange, om de havde underskrevet en præcis kopi af Harry Kane: en hårdtarbejdende striber med højeste bevægelse og efterbehandling. Men på beviset af hollandskernes tidlige udflugter i et Spurs-skift er det helt klart, at han ikke ligger tæt på englændernes niveau.