Delores Portugal Barn fotbollströja Fredrick

villig jag kommer att bli en Chelsea-spelare
Saker förändras i ögonkastet i fotboll. Fotboll Whispers Index tar de senaste överföringen rykten och ger dem en poäng av fem, Ju Ryssland VM Fotbollströja högre poäng desto mer realistiska och pålitliga viskar.
Januarifönstret kan stängas, men här är dagens topp fem viskningar för sommaren. Håll ögonen på Transfer Talk för alla de senaste skvallerna.
Under en intervju med den turkiska tidningen Fanatik skickade Bayer Leverkusen angripande mittfältaren Hakan Calhanoglu en tillbakablick till Premier League: s ledare: ‘Gud villig, jag kommer att bli en Chelsea-spelare nästa säsong.’ De 22 -åriga tjänar för närvarande ett fyra månaders globalt förbud för att bryta sitt kontrakt med den turkiska klubben Trabzonspor 2011 men det är osannolikt att Chelsea ska vara av. Klubben hade enligt rapporterna skådespelare att se honom den här säsongen och han ville fylla tomrummet lämnade av Oscars avgång.
Borussia Dortmund-anfallaren Pierre-Emerick Aubameyang är en av de mest eftertraktade spelarna i Europa just nu, med Manchester City den senaste klubben för Spanien VM Fotbollströja att vara kopplad till ett drag för Gabons stjärnan. Aubameyang har målat 35 mål för Dortmund i år, med Real Madrid och Paris Saint Germain intresserade av 27-åringen, men City har enligt uppgift haft samtal med den tyska klubben och kommer att erbjuda 20-åriga gamla anfallaren Kelechi Iheanacho som en del av affären. Iheanacho har kämpat för speltid under Pep Guardiola den här säsongen, medan Bayer Leverkusen och Hoffenheim också anses vara intresserade av Nigeria International.
RochelleS http://new.coreplanet.co.kr/?document_srl=432395 JenniGwen
LeilaniDe http://xn—-7sbmwfjibeu7aj8b.xn--p1ai/forum/profile.php?id=720 Parthenia
LonnieBur http://www.yayunnet.net/home.php?mod=space&uid=28270&do=profile&from=space GraigAshc
MikeBagge http://www.pescaeneldelta.com/modules/profile/userinfo.php?uid=75468 JessieJur
JohnetteR http://www.jinshinet.com/space-uid-302974.html?do=profile SheenazeL
SallyWmu http://www.sopcich.com/UserProfile/tabid/42/UserID/69009/Default.aspx Twylaycmz