Sofia Brasilien vm trøje EdytheT

spat forsvare titlen Hans hold vil blive den f

‘Vi vil gå efter det,’ traoré lover Ajax’s tilgang i finalen, og det kan endnu ikke være nok at sende den amerikanske manager helt på en anden måde.
Antonio Conte har advaret sine Chelsea-spillere om Portugal vm trøje ikke at hvile på deres laurbærer næste sæson og foreslog at undlade at montere et stærkt forsvar af deres Premier League-titel, som de gjorde sidste sæson, ville gøre dem ‘tabere’ i hans øjne.
Lederen har forsøgt at genindstille en vindende mentalitet i hans hold, idet han har arvet det rod, der var Chelsea tidligere forsøg på at forsvare titlen.
Brasilien vm trøje
Hans hold vil blive den første af Premier League-æraen for at gøre krav på 30 sejre fra deres 38 kampe, hvis de slår ned bunden Sunderland på søndag, men mens Conte offentligt har krævet sine spillere fokuseret på det mål sammen med lørdagens FA Cup-finale mod Arsenal, han planlægger allerede til næste år.
John Terry kan have en vellykket lederskole, siger Antonio Conte
Det blev lagt til Conte, at José Mourinhos side havde afslappet efter deres 2015-triumf, med selvtilfredshed underminere deres forsvar og bidrager til lederens afskedigelse syv måneder efter at have vundet titlen. ‘Men jeg hader dette ord’ afslappet ‘,’ sagde han. ‘Jeg foretrækker at bruge ordet’ nyd ‘i stedet. Nyd din præstation.
‘Vi havde en sti, en meget vanskelig vej, denne sæson, så det er vigtigt at nyde sejren med spillerne, klubben og fansen. Vi arbejdede meget hårdt. Men slappe af? Nej, jeg kan ikke lide det her. Jeg vil have folk der bliver, hver dag koncentreret og forbereder en ny sejr.
HollisCha fotballdrakter RustyFair
KamHjmymv fotballdrakter EBSLeonie
EstelaChe fotbollströjor barn QuentinFa
LukeEllwo billige fotballdrakter ModestoGi
KristineW maglie calcio poco prezzo YukikoBur
MilagroMa fotbollströjor EmeliaMer